Skip to main content
28 juni 2024

Opwekking neemt afscheid van directeur Ruben Flach

Zojuist heeft Ruben Flach na 10 jaar officieel afscheid genomen als directeur van Opwekking tijdens een symposium met aansluitend een afscheidsmoment in de Schuilplaats in Ede. Een goedgevulde zaal, met vertegenwoordigers van veel organisaties, vrienden, vrijwilligers en (oud)-collega’s. De muzikale begeleiding was in handen van een combinatie van de Opwekkingband en Youth.Opwekking band.

Symposium

Thema van het symposium was ‘Eenheid vraagt leiderschap’. Sprekers deze middag: interim-voorzitter van het bestuur Henk Stoorvogel, algemeen directeur Dienstenorganisatie PKN Jurjen de Groot en Ruben Flach. ‘Wat er wordt gezaaid op de Pinksterconferentie heeft eeuwigheidswaarde. Maar dat event moet een beweging worden. En dat vraagt eenheid, maar eenheid vraagt ook leiderschap.’, aldus de scheidend directeur.

Afscheid nemen

Aansluitend aan het symposium kwamen diverse organisaties aan het woord, in video’s en live. In de verschillende persoonlijke woorden kwam steeds weer naar voren dat Ruben het onderwerp eenheid ademt. Hij heeft zich daar al die jaren in relaties en in zijn werk voor Opwekking hard voor gemaakt. Dat onderstreept de keuze voor het thema van het symposium.

We danken Ruben en Mirjam voor hun jarenlange trouwe inzet. We bidden hun Gods zegen toe op de weg die voor hen ligt.